De Huizenmarkt in Etten (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Etten

Woningmarkt Etten

Etten is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 173 woningen te koop en zijn er recent 318 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 451.724 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 173
Woningen recent verkocht 318
Gemiddelde vraagprijs € 451.724
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Etten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Etten is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Etten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Etten.

Woningen recent verkocht in Etten

Er zijn recent 318 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Etten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Etten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Etten. Een eengezinswoning in Etten komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Etten

In Etten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Etten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Etten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Etten
Binnenring: Nederland

Etten waar ligt dat?

Woningen te koop Etten

Wil je een huis kopen in Etten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Etten . Er staan momenteel 173 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Etten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Etten.

Bekijk hier alle koopwoningen in Etten. Zoek je huurwoning in Etten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Etten

Starterswoningen in Etten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Etten zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Etten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Etten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Etten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Etten is 3.457 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.765 euro).

Leeftijden Etten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Etten vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Etten

Etten bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.