Huizenprijzen en de huizenmarkt in Gendringen

Begrijp de huizenprijzen in Gendringen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gendringen

Gendringen is een plaats in de gemeente Oude IJsselstreek. Deze plaats telt volgens het CBS 39.525 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.776 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 363.776
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gendringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gendringen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gendringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gendringen.

Woningen recent verkocht in Gendringen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gendringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gendringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gendringen. Een eengezinswoning in Gendringen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gendringen

In Gendringen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gendringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gendringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Gendringen

Starterswoningen in Gendringen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Gendringen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gendringen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gendringen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gendringen

Wil je een huis kopen in Gendringen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gendringen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gendringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gendringen.

Bekijk alle koopwoningen in Gendringen. Zoek je huurwoning in Gendringen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gendringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gendringen is 2.494 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.544 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gendringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gendringen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Gendringen

Gendringen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.