Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum Moergestel in Moergestel

Begrijp de huizenprijzen in Centrum Moergestel Oisterwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum Moergestel Oisterwijk

Centrum Moergestel is een wijk in de plaats Moergestel binnen de gemeente Oisterwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 5.085 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Moergestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 627.650 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 627.650
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Centrum Moergestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum Moergestel is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum Moergestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum Moergestel.

Woningen recent verkocht in Centrum Moergestel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Moergestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum Moergestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum Moergestel. Een eengezinswoning in Centrum Moergestel komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum Moergestel

In Centrum Moergestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum Moergestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum Moergestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum Moergestel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum Moergestel vergeleken met de Oisterwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Centrum Moergestel Oisterwijk

Starterswoningen in Centrum Moergestel Oisterwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum Moergestel Oisterwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum Moergestel Oisterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Centrum Moergestel Oisterwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Centrum Moergestel Oisterwijk

Wil je een huis kopen in Centrum Moergestel Oisterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum Moergestel Oisterwijk . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum Moergestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum Moergestel.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum Moergestel Oisterwijk. Zoek je huurwoning in Centrum Moergestel Oisterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum Moergestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum Moergestel is 3.791 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.659 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum Moergestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum Moergestel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Centrum Moergestel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Centrum Moergestel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Centrum Moergestel

Centrum Moergestel