Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oisterwijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oisterwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oisterwijk

Oisterwijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.840 inwoners. Momenteel staan er 109 woningen te koop en zijn er recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oisterwijk. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2020 is € 376.283.

Woningen te koop 109
Woningen recent verkocht 125
Gemiddelde vraagprijs € 811.121
Gemiddelde WOZ-waarde (2020) € 376.283
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oisterwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oisterwijk is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oisterwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oisterwijk.

Woningen recent verkocht in Oisterwijk

Er zijn recent 125 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oisterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oisterwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oisterwijk. Een eengezinswoning in Oisterwijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oisterwijk

In Oisterwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oisterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oisterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oisterwijk

Starterswoningen in gemeente Oisterwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oisterwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oisterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oisterwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oisterwijk

Wil je een huis kopen in gemeente Oisterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oisterwijk . Er staan momenteel 109 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oisterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oisterwijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oisterwijk. Zoek je huurwoning in gemeente Oisterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oisterwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oisterwijk is 4.083 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.099 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oisterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oisterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk telt 3 plaatsen.

Heukelom Moergestel Oisterwijk

Wijken van Oisterwijk

Oisterwijk bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.