De Huizenmarkt gemeente Oisterwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oisterwijk

Woningmarkt Oisterwijk

Oisterwijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 30.840 inwoners. Momenteel staan er 120 woningen te koop en zijn er recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oisterwijk. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 120
Woningen recent verkocht 93
Gemiddelde vraagprijs € 862.445
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oisterwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oisterwijk is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oisterwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oisterwijk.

Woningen recent verkocht in Oisterwijk

Er zijn recent 93 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oisterwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oisterwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oisterwijk. Een eengezinswoning in Oisterwijk komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oisterwijk

In Oisterwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oisterwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oisterwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oisterwijk
Binnenring: Nederland

Oisterwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Oisterwijk

Wil je een huis kopen in Oisterwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oisterwijk . Er staan momenteel 120 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oisterwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oisterwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oisterwijk. Zoek je huurwoning in Oisterwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oisterwijk

Starterswoningen in Oisterwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oisterwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oisterwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oisterwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oisterwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oisterwijk is 4.071 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.884 euro).

Leeftijden Oisterwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oisterwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oisterwijk

De gemeente Oisterwijk telt 3 plaatsen.

Heukelom Moergestel Oisterwijk

Alle wijken van Oisterwijk

Oisterwijk bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.