Huizenmarkt Centrum Moergestel in Moergestel (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Centrum Moergestel

Woningmarkt Centrum Moergestel

Centrum Moergestel is een buurt in de wijk Centrum Moergestel en plaats Moergestel binnen de gemeente Oisterwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 5.085 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Moergestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 648.638 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 648.638
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Centrum Moergestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum Moergestel is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum Moergestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum Moergestel.

Woningen recent verkocht in Centrum Moergestel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum Moergestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum Moergestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum Moergestel. Een eengezinswoning in Centrum Moergestel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum Moergestel

In Centrum Moergestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum Moergestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum Moergestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Centrum Moergestel
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum Moergestel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum Moergestel vergeleken met de Oisterwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Centrum Moergestel waar ligt dat?

Woningen te koop Centrum Moergestel

Wil je een huis kopen in Centrum Moergestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum Moergestel . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum Moergestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum Moergestel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Centrum Moergestel. Zoek je huurwoning in Centrum Moergestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Centrum Moergestel

Starterswoningen in Centrum Moergestel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum Moergestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum Moergestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Centrum Moergestel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Centrum Moergestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum Moergestel is 3.619 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.049 euro).

Leeftijden Centrum Moergestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum Moergestel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum Moergestel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum Moergestel. De buurt zelf valt binnen de wijk Centrum Moergestel in de gemeente Oisterwijk.

Centrum Moergestel

Alle straten van Centrum Moergestel

Centrum Moergestel bestaat uit 97 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.