De Huizenmarkt in Moergestel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Moergestel

Woningmarkt Moergestel

Moergestel is een plaats in de gemeente Oisterwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 30.840 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moergestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 696.209 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 696.209
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Moergestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moergestel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moergestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moergestel.

Woningen recent verkocht in Moergestel

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moergestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moergestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moergestel. Een eengezinswoning in Moergestel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moergestel

In Moergestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moergestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moergestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Moergestel
Binnenring: Nederland

Moergestel waar ligt dat?

Woningen te koop Moergestel

Wil je een huis kopen in Moergestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moergestel . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moergestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moergestel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Moergestel. Zoek je huurwoning in Moergestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Moergestel

Starterswoningen in Moergestel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Moergestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moergestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Moergestel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Moergestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moergestel is 3.644 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.375 euro).

Leeftijden Moergestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moergestel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Moergestel

Moergestel bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.