logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Moergestel

Begrijp de huizenprijzen in Moergestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Moergestel

Moergestel is een plaats in de gemeente Oisterwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 32.941 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moergestel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 686.075 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 686.075
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Moergestel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Moergestel is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Moergestel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Moergestel.

Woningen recent verkocht in Moergestel

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Moergestel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Moergestel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Moergestel. Een eengezinswoning in Moergestel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Moergestel

In Moergestel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Moergestel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Moergestel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Moergestel

Starterswoningen in Moergestel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Moergestel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Moergestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Moergestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Moergestel

Wil je een huis kopen in Moergestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Moergestel . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Moergestel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Moergestel.

Bekijk alle koopwoningen in Moergestel. Zoek je huurwoning in Moergestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Moergestel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Moergestel is 3.647 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (3.644 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Moergestel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Moergestel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Moergestel

Moergestel bestaat uit 21 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.