De Huizenmarkt gemeente Noordoostpolder (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noordoostpolder

Woningmarkt Noordoostpolder

Noordoostpolder is een gemeente in de provincie Flevoland. Deze gemeente telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 178 woningen te koop en zijn er recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoostpolder. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 178
Woningen recent verkocht 178
Gemiddelde vraagprijs € 370.520
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Noordoostpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordoostpolder is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordoostpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordoostpolder.

Woningen recent verkocht in Noordoostpolder

Er zijn recent 178 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoostpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordoostpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordoostpolder. Een eengezinswoning in Noordoostpolder komt het meest (78%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordoostpolder

In Noordoostpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordoostpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordoostpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noordoostpolder
Binnenring: Nederland

Noordoostpolder waar ligt dat?

Woningen te koop Noordoostpolder

Wil je een huis kopen in Noordoostpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordoostpolder . Er staan momenteel 178 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordoostpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordoostpolder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noordoostpolder. Zoek je huurwoning in Noordoostpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noordoostpolder

Starterswoningen in Noordoostpolder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordoostpolder zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordoostpolder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noordoostpolder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noordoostpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordoostpolder is 2.597 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.515 euro).

Leeftijden Noordoostpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordoostpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder telt 12 plaatsen.

Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek

Alle wijken van Noordoostpolder

Noordoostpolder bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.