logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Noordoostpolder

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Noordoostpolder met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Noordoostpolder

Noordoostpolder is een gemeente in de provincie Flevoland. Deze gemeente telt volgens het CBS 49.729 inwoners. Momenteel staan er 77 woningen te koop en zijn er recent 174 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoostpolder. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 268.586.

Woningen te koop 77
Woningen recent verkocht 174
Gemiddelde vraagprijs € 395.018
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 268.586
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Noordoostpolder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordoostpolder is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordoostpolder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordoostpolder.

Woningen recent verkocht in Noordoostpolder

Er zijn recent 174 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordoostpolder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordoostpolder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordoostpolder. Een eengezinswoning in Noordoostpolder komt het meest (79%) voor. Daarna komt een galerijflat met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordoostpolder

In Noordoostpolder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordoostpolder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordoostpolder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Noordoostpolder

Starterswoningen in gemeente Noordoostpolder zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Noordoostpolder zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Noordoostpolder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Noordoostpolder? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Noordoostpolder

Wil je een huis kopen in gemeente Noordoostpolder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Noordoostpolder . Er staan momenteel 77 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordoostpolder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordoostpolder.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Noordoostpolder. Zoek je huurwoning in gemeente Noordoostpolder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordoostpolder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordoostpolder is 2.909 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.605 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordoostpolder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordoostpolder vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder telt 12 plaatsen.

Bant Creil Emmeloord Ens Espel Kraggenburg Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten Schokland Tollebeek

Wijken van Noordoostpolder

Noordoostpolder bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.