De Huizenmarkt in Schokland (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schokland

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Schokland

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schokland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schokland.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schokland. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schokland

In Schokland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schokland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schokland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schokland
Binnenring: Nederland

Schokland waar ligt dat?

Woningen te koop Schokland

Wil je een huis kopen in Schokland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schokland . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schokland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schokland.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schokland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schokland. Zoek je huurwoning in Schokland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schokland

Starterswoningen in Schokland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Schokland zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schokland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schokland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Schokland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schokland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schokland

Schokland bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.