De Huizenmarkt in Creil (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Creil

Woningmarkt Creil

Creil is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Creil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 399.500 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 399.500
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Creil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Creil is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Creil kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Creil

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Creil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Creil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Creil. Een eengezinswoning in Creil komt het meest (67%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Creil

In Creil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Creil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Creil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Creil
Binnenring: Nederland

Creil waar ligt dat?

Woningen te koop Creil

Wil je een huis kopen in Creil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Creil . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Creil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Creil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Creil. Zoek je huurwoning in Creil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Creil

Starterswoningen in Creil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Creil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Creil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Creil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Creil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Creil is 2.783 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.435 euro).

Leeftijden Creil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Creil vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Creil

Creil bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.