logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kraggenburg

Begrijp de huizenprijzen in Kraggenburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kraggenburg

Kraggenburg is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 49.729 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraggenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 345.110 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 345.110
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kraggenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kraggenburg is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kraggenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kraggenburg

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraggenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kraggenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kraggenburg. Een eengezinswoning in Kraggenburg komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kraggenburg

In Kraggenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kraggenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kraggenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kraggenburg

Starterswoningen in Kraggenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kraggenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kraggenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kraggenburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kraggenburg

Wil je een huis kopen in Kraggenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kraggenburg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Kraggenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kraggenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Kraggenburg. Zoek je huurwoning in Kraggenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kraggenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kraggenburg is 3.896 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.134 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kraggenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kraggenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kraggenburg

Kraggenburg bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.