De Huizenmarkt in Kraggenburg (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kraggenburg

Woningmarkt Kraggenburg

Kraggenburg is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraggenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 299.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 299.298
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kraggenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kraggenburg is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kraggenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kraggenburg

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kraggenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kraggenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kraggenburg. Een eengezinswoning in Kraggenburg komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kraggenburg

In Kraggenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kraggenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kraggenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kraggenburg
Binnenring: Nederland

Kraggenburg waar ligt dat?

Woningen te koop Kraggenburg

Wil je een huis kopen in Kraggenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kraggenburg . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kraggenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kraggenburg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kraggenburg. Zoek je huurwoning in Kraggenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kraggenburg

Starterswoningen in Kraggenburg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kraggenburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kraggenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kraggenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kraggenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kraggenburg is 2.151 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.126 euro).

Leeftijden Kraggenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kraggenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kraggenburg

Kraggenburg bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.