De Huizenmarkt in Bant (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bant

Woningmarkt Bant

Bant is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.162 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 325.162
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bant is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bant kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bant

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bant. Een eengezinswoning in Bant komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bant

In Bant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bant
Binnenring: Nederland

Bant waar ligt dat?

Woningen te koop Bant

Wil je een huis kopen in Bant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bant . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bant.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bant. Zoek je huurwoning in Bant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bant

Starterswoningen in Bant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bant? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bant is 2.523 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.079 euro).

Leeftijden Bant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bant vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Bant

Bant bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.