logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bant

Begrijp de huizenprijzen in Bant met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bant

Bant is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 49.729 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bant. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.844 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 409.844
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Bant

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bant is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bant moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bant.

Woningen recent verkocht in Bant

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bant. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bant.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bant. Een eengezinswoning in Bant komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bant

In Bant wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bant

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bant (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bant

Starterswoningen in Bant zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bant zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bant zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bant? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bant

Wil je een huis kopen in Bant? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bant . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bant alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bant.

Bekijk alle koopwoningen in Bant. Zoek je huurwoning in Bant? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bant

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bant is 3.272 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.523 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bant

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bant vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bant

Bant bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.