De Huizenmarkt in Nagele (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nagele

Woningmarkt Nagele

Nagele is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nagele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 518.074 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 518.074
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nagele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nagele is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nagele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nagele.

Woningen recent verkocht in Nagele

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nagele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nagele.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nagele. Een eengezinswoning in Nagele komt het meest (72%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nagele

In Nagele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nagele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nagele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nagele
Binnenring: Nederland

Nagele waar ligt dat?

Woningen te koop Nagele

Wil je een huis kopen in Nagele? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nagele . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nagele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nagele.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nagele. Zoek je huurwoning in Nagele? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nagele

Starterswoningen in Nagele zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nagele zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nagele zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nagele? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nagele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nagele is 3.015 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.828 euro).

Leeftijden Nagele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nagele vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nagele

Nagele bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.