logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Marknesse

Begrijp de huizenprijzen in Marknesse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marknesse

Marknesse is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 49.729 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.463 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 448.463
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Marknesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marknesse is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marknesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marknesse.

Woningen recent verkocht in Marknesse

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marknesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marknesse. Een eengezinswoning in Marknesse komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marknesse

In Marknesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marknesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marknesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Marknesse

Starterswoningen in Marknesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marknesse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marknesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Marknesse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Marknesse

Wil je een huis kopen in Marknesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marknesse . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marknesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marknesse.

Bekijk alle koopwoningen in Marknesse. Zoek je huurwoning in Marknesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marknesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marknesse is 2.858 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.737 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marknesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marknesse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Marknesse

Marknesse bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.