De Huizenmarkt in Marknesse (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marknesse

Woningmarkt Marknesse

Marknesse is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 404.682 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 404.682
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Marknesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marknesse is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marknesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marknesse.

Woningen recent verkocht in Marknesse

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marknesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marknesse. Een eengezinswoning in Marknesse komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marknesse

In Marknesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marknesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marknesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marknesse
Binnenring: Nederland

Marknesse waar ligt dat?

Woningen te koop Marknesse

Wil je een huis kopen in Marknesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marknesse . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marknesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marknesse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marknesse. Zoek je huurwoning in Marknesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marknesse

Starterswoningen in Marknesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marknesse zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marknesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marknesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marknesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marknesse is 2.737 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.483 euro).

Leeftijden Marknesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marknesse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Marknesse

Marknesse bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.