Huizenprijzen en de huizenmarkt in Espel

Begrijp de huizenprijzen in Espel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Espel

Espel is een plaats in de gemeente Noordoostpolder. Deze plaats telt volgens het CBS 47.540 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Espel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 359.669 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 359.669
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Espel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Espel is 80 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Espel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Espel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Espel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Espel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Espel. Een eengezinswoning in Espel komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Espel

In Espel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Espel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Espel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Espel

Starterswoningen in Espel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Espel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Espel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Espel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Espel

Wil je een huis kopen in Espel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Espel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Espel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Espel.

Bekijk alle koopwoningen in Espel. Zoek je huurwoning in Espel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Espel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Espel is 2.663 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.513 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Espel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Espel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Espel

Espel bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.