Huizenmarkt Marknesse in Marknesse (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Marknesse

Woningmarkt Marknesse

Marknesse is een wijk in de plaats Marknesse binnen de gemeente Noordoostpolder. Deze wijk telt volgens het CBS 3.645 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 410.233 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 410.233
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Marknesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marknesse is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marknesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marknesse.

Woningen recent verkocht in Marknesse

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marknesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marknesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Marknesse. Een eengezinswoning in Marknesse komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Marknesse

In Marknesse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marknesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marknesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Marknesse
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Marknesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Marknesse vergeleken met de Noordoostpolder en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Marknesse waar ligt dat?

Woningen te koop Marknesse

Wil je een huis kopen in Marknesse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marknesse . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marknesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marknesse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Marknesse. Zoek je huurwoning in Marknesse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Marknesse

Starterswoningen in Marknesse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Marknesse zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Marknesse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Marknesse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Marknesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marknesse is 2.765 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.522 euro).

Leeftijden Marknesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marknesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Marknesse

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Marknesse? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Marknesse

Marknesse-woonkern Marknesse-bedrijventerrein Marknesse-landelijk gebied