Huizenmarkt Loil in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Loil

Woningmarkt Loil

Loil is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 403.781 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 403.781
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Loil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loil is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loil.

Woningen recent verkocht in Loil

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loil. Een eengezinswoning in Loil komt het meest (93%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loil

In Loil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Loil
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Loil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loil vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Loil waar ligt dat?

Woningen te koop Loil

Wil je een huis kopen in Loil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loil . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Loil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Loil. Zoek je huurwoning in Loil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Loil

Starterswoningen in Loil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Loil zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Loil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Loil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loil is 2.703 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.060 euro).

Leeftijden Loil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Loil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Loil. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Loil

Loil bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.