logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Loil in Didam

Begrijp de huizenprijzen in Loil Montferland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Loil Montferland

Loil is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 17.390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 423.672 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 423.672
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Loil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Loil is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Loil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Loil.

Woningen recent verkocht in Loil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Loil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Loil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Loil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Loil. Een eengezinswoning in Loil komt het meest (93%) voor. Daarna komt een landhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Loil

In Loil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Loil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Loil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Loil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Loil vergeleken met de Montferland en Nederland.

Huizenprijzen in Loil Montferland

Starterswoningen in Loil Montferland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Loil Montferland zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Loil Montferland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Loil Montferland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Loil Montferland

Wil je een huis kopen in Loil Montferland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Loil Montferland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Loil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Loil.

Bekijk alle koopwoningen in Loil Montferland. Zoek je huurwoning in Loil Montferland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Loil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Loil is 3.938 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.703 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Loil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Loil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Loil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Loil. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Loil

Loil bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.