Huizenmarkt Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Woningmarkt Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 473.928 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 473.928
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk. Een eengezinswoning in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

In Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Starterswoningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk is 3.363 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.731 euro).

Leeftijden Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk

Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.