Huizenmarkt Didam-Noord in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Didam-Noord

Woningmarkt Didam-Noord

Didam-Noord is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 359.711 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 33
Gemiddelde vraagprijs € 359.711
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Didam-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Didam-Noord is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Didam-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Didam-Noord.

Woningen recent verkocht in Didam-Noord

Er zijn recent 33 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Didam-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Didam-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Didam-Noord. Een eengezinswoning in Didam-Noord komt het meest (71%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Didam-Noord

In Didam-Noord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Didam-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Didam-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Didam-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Didam-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Didam-Noord vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Didam-Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Didam-Noord

Wil je een huis kopen in Didam-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Didam-Noord . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Didam-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Didam-Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Didam-Noord. Zoek je huurwoning in Didam-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Didam-Noord

Starterswoningen in Didam-Noord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Didam-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Didam-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Didam-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Didam-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Didam-Noord is 2.936 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.486 euro).

Leeftijden Didam-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Didam-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Didam-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Didam-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Didam-Noord

Didam-Noord bestaat uit 101 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.