Huizenmarkt Verspreide huizen De Heegh in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen De Heegh

Woningmarkt Verspreide huizen De Heegh

Verspreide huizen De Heegh is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen De Heegh. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 687.967 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 687.967
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen De Heegh

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen De Heegh is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen De Heegh kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen De Heegh

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen De Heegh. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen De Heegh.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen De Heegh. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen De Heegh. Een eengezinswoning in Verspreide huizen De Heegh komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen De Heegh

In Verspreide huizen De Heegh wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen De Heegh

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen De Heegh (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen De Heegh
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen De Heegh

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen De Heegh vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen De Heegh waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen De Heegh

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen De Heegh? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen De Heegh . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen De Heegh alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen De Heegh.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen De Heegh.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen De Heegh. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen De Heegh? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen De Heegh

Starterswoningen in Verspreide huizen De Heegh zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen De Heegh zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen De Heegh zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen De Heegh? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen De Heegh

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen De Heegh is 3.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.045 euro).

Leeftijden Verspreide huizen De Heegh

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen De Heegh vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen De Heegh

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen De Heegh. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Verspreide huizen De Heegh

Verspreide huizen De Heegh bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.