Huizenmarkt Verspreide huizen Greffelkamp in Didam (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Greffelkamp

Woningmarkt Verspreide huizen Greffelkamp

Verspreide huizen Greffelkamp is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Greffelkamp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 295.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 295.371
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Greffelkamp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Greffelkamp is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Greffelkamp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Greffelkamp.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Greffelkamp

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Greffelkamp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Greffelkamp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Greffelkamp. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Greffelkamp komt het meest (86%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Greffelkamp

In Verspreide huizen Greffelkamp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Greffelkamp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Greffelkamp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Greffelkamp
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Greffelkamp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Greffelkamp vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Greffelkamp waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Greffelkamp

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Greffelkamp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Greffelkamp . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Greffelkamp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Greffelkamp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Greffelkamp. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Greffelkamp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Greffelkamp

Starterswoningen in Verspreide huizen Greffelkamp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Greffelkamp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Greffelkamp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Greffelkamp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Greffelkamp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Greffelkamp is 792 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (324 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Greffelkamp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Greffelkamp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Greffelkamp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Greffelkamp. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Verspreide huizen Greffelkamp

Verspreide huizen Greffelkamp bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.