Huizenmarkt Verspreide huizen Loil in Didam (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Loil

Woningmarkt Verspreide huizen Loil

Verspreide huizen Loil is een buurt in de wijk Didam en plaats Didam binnen de gemeente Montferland. Deze buurt telt volgens het CBS 16.870 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 635.362 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 635.362
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Loil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Loil is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Loil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Loil.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Loil

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Loil.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Loil. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Loil. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Loil komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Loil

In Verspreide huizen Loil wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Loil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Loil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Loil
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Loil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Loil vergeleken met de Montferland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Loil waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Loil

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Loil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Loil . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Loil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Loil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Loil. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Loil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Loil

Starterswoningen in Verspreide huizen Loil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Loil zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Loil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Loil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Loil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Loil is 4.141 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.576 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Loil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Loil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Loil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Loil. De buurt zelf valt binnen de wijk Didam in de gemeente Montferland.

Didam-Zuid Didam-Noord Loil Nieuw-Dijk Verspreide huizen De Heegh Verspreide huizen Greffelkamp Verspreide huizen De Hogenend en Oud-Dijk Verspreide huizen Nieuw-Dijk Verspreide huizen Loil

Alle straten van Verspreide huizen Loil

Verspreide huizen Loil bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.