De Huizenmarkt gemeente Kaag en Braassem (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kaag en Braassem

Woningmarkt Kaag en Braassem

Kaag en Braassem is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 78 woningen te koop en zijn er recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag en Braassem. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 78
Woningen recent verkocht 81
Gemiddelde vraagprijs € 642.413
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kaag en Braassem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaag en Braassem is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kaag en Braassem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kaag en Braassem.

Woningen recent verkocht in Kaag en Braassem

Er zijn recent 81 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag en Braassem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaag en Braassem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaag en Braassem. Een eengezinswoning in Kaag en Braassem komt het meest (52%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaag en Braassem

In Kaag en Braassem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kaag en Braassem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kaag en Braassem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kaag en Braassem
Binnenring: Nederland

Kaag en Braassem waar ligt dat?

Woningen te koop Kaag en Braassem

Wil je een huis kopen in Kaag en Braassem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kaag en Braassem . Er staan momenteel 78 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaag en Braassem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaag en Braassem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kaag en Braassem. Zoek je huurwoning in Kaag en Braassem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kaag en Braassem

Starterswoningen in Kaag en Braassem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kaag en Braassem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kaag en Braassem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kaag en Braassem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kaag en Braassem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaag en Braassem is 4.100 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.719 euro).

Leeftijden Kaag en Braassem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaag en Braassem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Kaag en Braassem

De gemeente Kaag en Braassem telt 10 plaatsen.

Hoogmade Kaag Leimuiden Nieuwe Wetering Oud Ade Oude Wetering Rijnsaterwoude Rijpwetering Roelofarendsveen Woubrugge

Alle wijken van Kaag en Braassem

Kaag en Braassem bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.