logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Kaag en Braassem

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Kaag en Braassem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Kaag en Braassem

Kaag en Braassem is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staan er 55 woningen te koop en zijn er recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag en Braassem. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 363.485.

Woningen te koop 55
Woningen recent verkocht 107
Gemiddelde vraagprijs € 665.923
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 363.485
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kaag en Braassem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaag en Braassem is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kaag en Braassem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kaag en Braassem.

Woningen recent verkocht in Kaag en Braassem

Er zijn recent 107 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag en Braassem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaag en Braassem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaag en Braassem. Een eengezinswoning in Kaag en Braassem komt het meest (53%) voor. Daarna komt een villa met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaag en Braassem

In Kaag en Braassem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kaag en Braassem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kaag en Braassem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Kaag en Braassem

Starterswoningen in gemeente Kaag en Braassem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Kaag en Braassem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Kaag en Braassem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Kaag en Braassem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Kaag en Braassem

Wil je een huis kopen in gemeente Kaag en Braassem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Kaag en Braassem . Er staan momenteel 55 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaag en Braassem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaag en Braassem.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Kaag en Braassem. Zoek je huurwoning in gemeente Kaag en Braassem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kaag en Braassem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaag en Braassem is 4.628 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.173 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kaag en Braassem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaag en Braassem vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Kaag en Braassem

De gemeente Kaag en Braassem telt 10 plaatsen.

Hoogmade Kaag Leimuiden Nieuwe Wetering Oud Ade Oude Wetering Rijnsaterwoude Rijpwetering Roelofarendsveen Woubrugge

Wijken van Kaag en Braassem

Kaag en Braassem bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.