Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kaag

Begrijp de huizenprijzen in Kaag met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kaag

Kaag is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 911.672 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 911.672
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kaag

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kaag is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kaag moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kaag.

Woningen recent verkocht in Kaag

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kaag. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kaag.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kaag. Een villa in Kaag komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kaag

In Kaag wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kaag

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kaag (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kaag

Starterswoningen in Kaag zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kaag zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kaag zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kaag? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kaag

Wil je een huis kopen in Kaag? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kaag . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kaag alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kaag.

Bekijk alle koopwoningen in Kaag. Zoek je huurwoning in Kaag? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kaag

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kaag is 6.155 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.841 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kaag

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kaag vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kaag

Kaag bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.