logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oude Wetering

Begrijp de huizenprijzen in Oude Wetering met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oude Wetering

Oude Wetering is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Wetering. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.958 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 565.958
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oude Wetering

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Wetering is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Wetering moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Wetering.

Woningen recent verkocht in Oude Wetering

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Wetering. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Wetering.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Wetering. Een eengezinswoning in Oude Wetering komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Wetering

In Oude Wetering wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Wetering

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Wetering (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oude Wetering

Starterswoningen in Oude Wetering zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Wetering zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Wetering zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oude Wetering? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oude Wetering

Wil je een huis kopen in Oude Wetering? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Wetering . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Wetering alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Wetering.

Bekijk alle koopwoningen in Oude Wetering. Zoek je huurwoning in Oude Wetering? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oude Wetering

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Wetering is 4.509 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oude Wetering

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Wetering vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oude Wetering

Oude Wetering bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.