De Huizenmarkt in Oude Wetering (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oude Wetering

Woningmarkt Oude Wetering

Oude Wetering is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Wetering. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 508.772 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 508.772
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oude Wetering

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oude Wetering is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oude Wetering moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oude Wetering.

Woningen recent verkocht in Oude Wetering

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oude Wetering. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oude Wetering.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oude Wetering. Een eengezinswoning in Oude Wetering komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oude Wetering

In Oude Wetering wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oude Wetering

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oude Wetering (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oude Wetering
Binnenring: Nederland

Oude Wetering waar ligt dat?

Woningen te koop Oude Wetering

Wil je een huis kopen in Oude Wetering? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oude Wetering . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oude Wetering alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oude Wetering.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oude Wetering. Zoek je huurwoning in Oude Wetering? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oude Wetering

Starterswoningen in Oude Wetering zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oude Wetering zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oude Wetering zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oude Wetering? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oude Wetering

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oude Wetering is 4.182 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.856 euro).

Leeftijden Oude Wetering

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oude Wetering vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oude Wetering

Oude Wetering bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.