logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwe Wetering

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwe Wetering met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Wetering. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 676.085 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 676.085
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuwe Wetering

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwe Wetering is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwe Wetering moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwe Wetering.

Woningen recent verkocht in Nieuwe Wetering

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwe Wetering. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwe Wetering.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwe Wetering. Een eengezinswoning in Nieuwe Wetering komt het meest (65%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwe Wetering

In Nieuwe Wetering wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwe Wetering

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwe Wetering (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwe Wetering

Starterswoningen in Nieuwe Wetering zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwe Wetering zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwe Wetering zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwe Wetering? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwe Wetering

Wil je een huis kopen in Nieuwe Wetering? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwe Wetering . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwe Wetering alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwe Wetering.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwe Wetering. Zoek je huurwoning in Nieuwe Wetering? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwe Wetering

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwe Wetering is 5.527 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.144 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwe Wetering

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwe Wetering vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwe Wetering

Nieuwe Wetering bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.