De Huizenmarkt in Leimuiden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Leimuiden

Woningmarkt Leimuiden

Leimuiden is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 756.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 756.128
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Leimuiden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leimuiden is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leimuiden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leimuiden.

Woningen recent verkocht in Leimuiden

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leimuiden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leimuiden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leimuiden. Een eengezinswoning in Leimuiden komt het meest (58%) voor. Daarna komt een portiekflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leimuiden

In Leimuiden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leimuiden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leimuiden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Leimuiden
Binnenring: Nederland

Leimuiden waar ligt dat?

Woningen te koop Leimuiden

Wil je een huis kopen in Leimuiden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leimuiden . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leimuiden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leimuiden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Leimuiden. Zoek je huurwoning in Leimuiden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Leimuiden

Starterswoningen in Leimuiden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Leimuiden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leimuiden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Leimuiden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Leimuiden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leimuiden is 3.978 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.130 euro).

Leeftijden Leimuiden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leimuiden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Leimuiden

Leimuiden bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.