logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud Ade

Begrijp de huizenprijzen in Oud Ade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Ade

Oud Ade is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 848.944 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 848.944
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Oud Ade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Ade is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Ade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Ade.

Woningen recent verkocht in Oud Ade

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Ade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Ade. Een eengezinswoning in Oud Ade komt het meest (67%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Ade

In Oud Ade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Ade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Ade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud Ade

Starterswoningen in Oud Ade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Ade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Ade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Ade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Ade

Wil je een huis kopen in Oud Ade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Ade . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Ade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Ade.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Ade. Zoek je huurwoning in Oud Ade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Ade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Ade is 8.300 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.485 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Ade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Ade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud Ade

Oud Ade bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.