De Huizenmarkt in Oud Ade (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud Ade

Woningmarkt Oud Ade

Oud Ade is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.206.064 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 1.206.064
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oud Ade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Ade is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Ade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Ade.

Woningen recent verkocht in Oud Ade

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Ade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Ade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Ade. Een eengezinswoning in Oud Ade komt het meest (70%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Ade

In Oud Ade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Ade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Ade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud Ade
Binnenring: Nederland

Oud Ade waar ligt dat?

Woningen te koop Oud Ade

Wil je een huis kopen in Oud Ade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Ade . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Ade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Ade.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oud Ade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud Ade. Zoek je huurwoning in Oud Ade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud Ade

Starterswoningen in Oud Ade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Ade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Ade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud Ade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud Ade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Ade is 4.492 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.112 euro).

Leeftijden Oud Ade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Ade vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud Ade

Oud Ade bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.