Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rijnsaterwoude

Begrijp de huizenprijzen in Rijnsaterwoude met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsaterwoude. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 740.093 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 740.093
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Rijnsaterwoude

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rijnsaterwoude is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rijnsaterwoude moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rijnsaterwoude.

Woningen recent verkocht in Rijnsaterwoude

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rijnsaterwoude. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rijnsaterwoude.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rijnsaterwoude. Een eengezinswoning in Rijnsaterwoude komt het meest (66%) voor. Daarna komt een villa met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rijnsaterwoude

In Rijnsaterwoude wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rijnsaterwoude

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rijnsaterwoude (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rijnsaterwoude

Starterswoningen in Rijnsaterwoude zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rijnsaterwoude zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rijnsaterwoude zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rijnsaterwoude? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rijnsaterwoude

Wil je een huis kopen in Rijnsaterwoude? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rijnsaterwoude . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rijnsaterwoude alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rijnsaterwoude.

Bekijk alle koopwoningen in Rijnsaterwoude. Zoek je huurwoning in Rijnsaterwoude? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rijnsaterwoude

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rijnsaterwoude is 4.205 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.748 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rijnsaterwoude

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rijnsaterwoude vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.