logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hoogmade

Begrijp de huizenprijzen in Hoogmade met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoogmade

Hoogmade is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogmade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 821.785 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 821.785
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Hoogmade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogmade is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogmade moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogmade.

Woningen recent verkocht in Hoogmade

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogmade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogmade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogmade. Een eengezinswoning in Hoogmade komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogmade

In Hoogmade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogmade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogmade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hoogmade

Starterswoningen in Hoogmade zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogmade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogmade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoogmade? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoogmade

Wil je een huis kopen in Hoogmade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogmade . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogmade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogmade.

Bekijk alle koopwoningen in Hoogmade. Zoek je huurwoning in Hoogmade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoogmade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogmade is 4.605 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.946 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoogmade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogmade vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hoogmade

Hoogmade bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.