De Huizenmarkt in Hoogmade (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoogmade

Woningmarkt Hoogmade

Hoogmade is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogmade. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 767.117 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 767.117
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hoogmade

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogmade is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogmade kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoogmade

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogmade. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogmade.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogmade. Een eengezinswoning in Hoogmade komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogmade

In Hoogmade wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoogmade

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoogmade (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogmade
Binnenring: Nederland

Hoogmade waar ligt dat?

Woningen te koop Hoogmade

Wil je een huis kopen in Hoogmade? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogmade . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogmade alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogmade.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoogmade. Zoek je huurwoning in Hoogmade? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoogmade

Starterswoningen in Hoogmade zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogmade zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogmade zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogmade? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogmade

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogmade is 4.036 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.377 euro).

Leeftijden Hoogmade

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogmade vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoogmade

Hoogmade bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.