De Huizenmarkt in Roelofarendsveen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Roelofarendsveen

Woningmarkt Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 26.630 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roelofarendsveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 510.964 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 50
Gemiddelde vraagprijs € 510.964
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Roelofarendsveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roelofarendsveen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roelofarendsveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roelofarendsveen.

Woningen recent verkocht in Roelofarendsveen

Er zijn recent 50 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roelofarendsveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roelofarendsveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roelofarendsveen. Een eengezinswoning in Roelofarendsveen komt het meest (44%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roelofarendsveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roelofarendsveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roelofarendsveen
Binnenring: Nederland

Roelofarendsveen waar ligt dat?

Woningen te koop Roelofarendsveen

Wil je een huis kopen in Roelofarendsveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roelofarendsveen . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roelofarendsveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roelofarendsveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Roelofarendsveen. Zoek je huurwoning in Roelofarendsveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Roelofarendsveen

Starterswoningen in Roelofarendsveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roelofarendsveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roelofarendsveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roelofarendsveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roelofarendsveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roelofarendsveen is 4.402 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.833 euro).

Leeftijden Roelofarendsveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roelofarendsveen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Roelofarendsveen

Roelofarendsveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.