logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Roelofarendsveen

Begrijp de huizenprijzen in Roelofarendsveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is een plaats in de gemeente Kaag en Braassem. Deze plaats telt volgens het CBS 28.573 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roelofarendsveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 527.828 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 527.828
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Roelofarendsveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roelofarendsveen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roelofarendsveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roelofarendsveen.

Woningen recent verkocht in Roelofarendsveen

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roelofarendsveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roelofarendsveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roelofarendsveen. Een eengezinswoning in Roelofarendsveen komt het meest (46%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roelofarendsveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roelofarendsveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Roelofarendsveen

Starterswoningen in Roelofarendsveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roelofarendsveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roelofarendsveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roelofarendsveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roelofarendsveen

Wil je een huis kopen in Roelofarendsveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roelofarendsveen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roelofarendsveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roelofarendsveen.

Bekijk alle koopwoningen in Roelofarendsveen. Zoek je huurwoning in Roelofarendsveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roelofarendsveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roelofarendsveen is 4.408 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roelofarendsveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roelofarendsveen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Roelofarendsveen

Roelofarendsveen bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.