De Huizenmarkt gemeente Hulst (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hulst

Woningmarkt Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 134 woningen te koop en zijn er recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 134
Woningen recent verkocht 120
Gemiddelde vraagprijs € 370.656
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hulst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulst is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulst.

Woningen recent verkocht in Hulst

Er zijn recent 120 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulst. Een eengezinswoning in Hulst komt het meest (81%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulst

In Hulst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hulst
Binnenring: Nederland

Hulst waar ligt dat?

Woningen te koop Hulst

Wil je een huis kopen in Hulst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulst . Er staan momenteel 134 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hulst. Zoek je huurwoning in Hulst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hulst

Starterswoningen in Hulst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hulst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hulst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulst is 2.588 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.472 euro).

Leeftijden Hulst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hulst

De gemeente Hulst telt 15 plaatsen.

Clinge Graauw Heikant Hengstdijk Hulst Kapellebrug Kloosterzande Kuitaart Lamswaarde Nieuw Namen Ossenisse Sint Jansteen Terhole Vogelwaarde Walsoorden

Alle wijken van Hulst

Hulst bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.