Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Hulst

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Hulst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Hulst

Hulst is een gemeente in de provincie Zeeland. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 135 woningen te koop en zijn er recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 245.138.

Woningen te koop 135
Woningen recent verkocht 123
Gemiddelde vraagprijs € 374.004
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 245.138
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hulst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulst is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulst.

Woningen recent verkocht in Hulst

Er zijn recent 123 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulst. Een eengezinswoning in Hulst komt het meest (81%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulst

In Hulst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Hulst

Starterswoningen in gemeente Hulst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Hulst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Hulst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Hulst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Hulst

Wil je een huis kopen in gemeente Hulst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Hulst . Er staan momenteel 135 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulst.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Hulst. Zoek je huurwoning in gemeente Hulst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulst is 2.586 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.575 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Hulst

De gemeente Hulst telt 15 plaatsen.

Clinge Graauw Heikant Hengstdijk Hulst Kapellebrug Kloosterzande Kuitaart Lamswaarde Nieuw Namen Ossenisse Sint Jansteen Terhole Vogelwaarde Walsoorden

Wijken van Hulst

Hulst bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.