logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hulst

Begrijp de huizenprijzen in Hulst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hulst

Hulst is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.596 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 383.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 383.279
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Hulst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hulst is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hulst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hulst.

Woningen recent verkocht in Hulst

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hulst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hulst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hulst. Een eengezinswoning in Hulst komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hulst

In Hulst wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hulst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hulst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hulst

Starterswoningen in Hulst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hulst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hulst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hulst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hulst

Wil je een huis kopen in Hulst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hulst . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hulst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hulst.

Bekijk alle koopwoningen in Hulst. Zoek je huurwoning in Hulst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hulst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hulst is 2.756 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.762 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hulst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hulst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hulst

Hulst bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.