logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kloosterzande

Begrijp de huizenprijzen in Kloosterzande met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kloosterzande

Kloosterzande is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.596 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterzande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 364.035 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 364.035
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Kloosterzande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterzande is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterzande moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kloosterzande.

Woningen recent verkocht in Kloosterzande

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterzande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterzande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterzande. Een eengezinswoning in Kloosterzande komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterzande

In Kloosterzande wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterzande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterzande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kloosterzande

Starterswoningen in Kloosterzande zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterzande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterzande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kloosterzande? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kloosterzande

Wil je een huis kopen in Kloosterzande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterzande . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterzande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterzande.

Bekijk alle koopwoningen in Kloosterzande. Zoek je huurwoning in Kloosterzande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kloosterzande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterzande is 2.113 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.324 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kloosterzande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterzande vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kloosterzande

Kloosterzande bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.