De Huizenmarkt in Kloosterzande (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kloosterzande

Woningmarkt Kloosterzande

Kloosterzande is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterzande. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 395.094 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 395.094
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kloosterzande

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kloosterzande is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kloosterzande kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kloosterzande

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kloosterzande. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kloosterzande.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kloosterzande. Een eengezinswoning in Kloosterzande komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kloosterzande

In Kloosterzande wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kloosterzande

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kloosterzande (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kloosterzande
Binnenring: Nederland

Kloosterzande waar ligt dat?

Woningen te koop Kloosterzande

Wil je een huis kopen in Kloosterzande? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kloosterzande . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kloosterzande alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kloosterzande.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kloosterzande. Zoek je huurwoning in Kloosterzande? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kloosterzande

Starterswoningen in Kloosterzande zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kloosterzande zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kloosterzande zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kloosterzande? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kloosterzande

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kloosterzande is 2.385 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.280 euro).

Leeftijden Kloosterzande

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kloosterzande vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Kloosterzande

Kloosterzande bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.