Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kapellebrug

Begrijp de huizenprijzen in Kapellebrug met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kapellebrug

Kapellebrug is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapellebrug. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 475.461 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 475.461
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Kapellebrug

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kapellebrug is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kapellebrug moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kapellebrug.

Woningen recent verkocht in Kapellebrug

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kapellebrug. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kapellebrug.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kapellebrug. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kapellebrug. Een eengezinswoning in Kapellebrug komt het meest (77%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kapellebrug

In Kapellebrug wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kapellebrug

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kapellebrug (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kapellebrug

Starterswoningen in Kapellebrug zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kapellebrug zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kapellebrug zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kapellebrug? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kapellebrug

Wil je een huis kopen in Kapellebrug? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kapellebrug . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kapellebrug alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kapellebrug.

Bekijk alle koopwoningen in Kapellebrug. Zoek je huurwoning in Kapellebrug? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kapellebrug

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kapellebrug is 2.254 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.027 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kapellebrug

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kapellebrug vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Kapellebrug

Kapellebrug bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.