Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lamswaarde

Begrijp de huizenprijzen in Lamswaarde met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lamswaarde

Lamswaarde is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lamswaarde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 439.793 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 439.793
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Lamswaarde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lamswaarde is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lamswaarde kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lamswaarde

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lamswaarde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lamswaarde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lamswaarde. Een eengezinswoning in Lamswaarde komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lamswaarde

In Lamswaarde wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lamswaarde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lamswaarde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lamswaarde

Starterswoningen in Lamswaarde zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lamswaarde zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lamswaarde zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lamswaarde? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lamswaarde

Wil je een huis kopen in Lamswaarde? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lamswaarde . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lamswaarde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lamswaarde.

Bekijk alle koopwoningen in Lamswaarde. Zoek je huurwoning in Lamswaarde? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lamswaarde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lamswaarde is 2.239 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.777 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lamswaarde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lamswaarde vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lamswaarde

Lamswaarde bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.