Huizenprijzen en de huizenmarkt in Graauw

Begrijp de huizenprijzen in Graauw met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Graauw

Graauw is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graauw. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 338.617 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 338.617
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Graauw

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Graauw is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Graauw moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Graauw.

Woningen recent verkocht in Graauw

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Graauw. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Graauw.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Graauw. Een eengezinswoning in Graauw komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Graauw

In Graauw wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Graauw

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Graauw (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Graauw

Starterswoningen in Graauw zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Graauw zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Graauw zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Graauw? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Graauw

Wil je een huis kopen in Graauw? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Graauw . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Graauw alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Graauw.

Bekijk alle koopwoningen in Graauw. Zoek je huurwoning in Graauw? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Graauw

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Graauw is 2.606 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.976 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Graauw

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Graauw vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Graauw

Graauw bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.