Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Jansteen

Begrijp de huizenprijzen in Sint Jansteen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Jansteen

Sint Jansteen is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Jansteen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 362.525 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 362.525
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Sint Jansteen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Jansteen is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Jansteen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint Jansteen.

Woningen recent verkocht in Sint Jansteen

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Jansteen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Jansteen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Jansteen. Een eengezinswoning in Sint Jansteen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Jansteen

In Sint Jansteen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Jansteen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Jansteen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Jansteen

Starterswoningen in Sint Jansteen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Jansteen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Jansteen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Jansteen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Jansteen

Wil je een huis kopen in Sint Jansteen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Jansteen . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Jansteen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Jansteen.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Jansteen. Zoek je huurwoning in Sint Jansteen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Jansteen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Jansteen is 2.458 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.518 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Jansteen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Jansteen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Jansteen

Sint Jansteen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.