De Huizenmarkt in Clinge (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Clinge

Woningmarkt Clinge

Clinge is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Clinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 292.371 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 292.371
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Clinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Clinge is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Clinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Clinge.

Woningen recent verkocht in Clinge

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Clinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Clinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Clinge. Een eengezinswoning in Clinge komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Clinge

In Clinge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Clinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Clinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Clinge
Binnenring: Nederland

Clinge waar ligt dat?

Woningen te koop Clinge

Wil je een huis kopen in Clinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Clinge . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Clinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Clinge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Clinge. Zoek je huurwoning in Clinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Clinge

Starterswoningen in Clinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Clinge zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Clinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Clinge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Clinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Clinge is 2.230 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.587 euro).

Leeftijden Clinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Clinge vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Clinge

Clinge bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.