logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Clinge

Begrijp de huizenprijzen in Clinge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Clinge

Clinge is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.596 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Clinge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 280.932 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 280.932
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Clinge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Clinge is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Clinge moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Clinge.

Woningen recent verkocht in Clinge

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Clinge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Clinge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Clinge. Een eengezinswoning in Clinge komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Clinge

In Clinge wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Clinge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Clinge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Clinge

Starterswoningen in Clinge zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Clinge zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Clinge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Clinge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Clinge

Wil je een huis kopen in Clinge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Clinge . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Clinge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Clinge.

Bekijk alle koopwoningen in Clinge. Zoek je huurwoning in Clinge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Clinge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Clinge is 2.667 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.148 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Clinge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Clinge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Clinge

Clinge bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.