Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuw Namen

Begrijp de huizenprijzen in Nieuw Namen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuw Namen

Nieuw Namen is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Namen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 277.313 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 277.313
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Nieuw Namen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuw Namen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuw Namen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuw Namen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuw Namen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuw Namen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuw Namen. Een eengezinswoning in Nieuw Namen komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuw Namen

In Nieuw Namen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuw Namen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuw Namen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuw Namen

Starterswoningen in Nieuw Namen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuw Namen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuw Namen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuw Namen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuw Namen

Wil je een huis kopen in Nieuw Namen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuw Namen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuw Namen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuw Namen.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuw Namen. Zoek je huurwoning in Nieuw Namen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuw Namen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuw Namen is 2.082 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.094 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuw Namen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuw Namen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuw Namen

Nieuw Namen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.