logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Hengstdijk

Begrijp de huizenprijzen in Hengstdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hengstdijk

Hengstdijk is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.596 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengstdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 311.253 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 311.253
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Hengstdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengstdijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengstdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hengstdijk.

Woningen recent verkocht in Hengstdijk

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengstdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengstdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengstdijk. Een eengezinswoning in Hengstdijk komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengstdijk

In Hengstdijk wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hengstdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hengstdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Hengstdijk

Starterswoningen in Hengstdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hengstdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengstdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hengstdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hengstdijk

Wil je een huis kopen in Hengstdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengstdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengstdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengstdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Hengstdijk. Zoek je huurwoning in Hengstdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hengstdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengstdijk is 2.468 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.893 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hengstdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengstdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Hengstdijk

Hengstdijk bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.