De Huizenmarkt in Hengstdijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hengstdijk

Woningmarkt Hengstdijk

Hengstdijk is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengstdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 399.436 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 399.436
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Hengstdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hengstdijk is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hengstdijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hengstdijk

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hengstdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hengstdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hengstdijk. Een eengezinswoning in Hengstdijk komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hengstdijk

In Hengstdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hengstdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hengstdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hengstdijk
Binnenring: Nederland

Hengstdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Hengstdijk

Wil je een huis kopen in Hengstdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hengstdijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hengstdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hengstdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hengstdijk. Zoek je huurwoning in Hengstdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hengstdijk

Starterswoningen in Hengstdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hengstdijk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hengstdijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hengstdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hengstdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hengstdijk is 2.885 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.638 euro).

Leeftijden Hengstdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hengstdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hengstdijk

Hengstdijk bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.