De Huizenmarkt in Ossenisse (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ossenisse

Woningmarkt Ossenisse

Ossenisse is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.455 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 266.111 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 266.111
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ossenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossenisse is 51 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossenisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ossenisse

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossenisse.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossenisse. Een eengezinswoning in Ossenisse komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossenisse

In Ossenisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ossenisse
Binnenring: Nederland

Ossenisse waar ligt dat?

Woningen te koop Ossenisse

Wil je een huis kopen in Ossenisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossenisse . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossenisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ossenisse. Zoek je huurwoning in Ossenisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ossenisse

Starterswoningen in Ossenisse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossenisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossenisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ossenisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ossenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossenisse is 2.163 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.578 euro).

Leeftijden Ossenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ossenisse

Ossenisse bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.