logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ossenisse

Begrijp de huizenprijzen in Ossenisse met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ossenisse

Ossenisse is een plaats in de gemeente Hulst. Deze plaats telt volgens het CBS 27.596 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 272.073 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 272.073
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Ossenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ossenisse is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ossenisse kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ossenisse

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ossenisse.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Ossenisse. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ossenisse. Een eengezinswoning in Ossenisse komt het meest (87%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ossenisse

In Ossenisse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ossenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ossenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ossenisse

Starterswoningen in Ossenisse zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ossenisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ossenisse zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ossenisse? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ossenisse

Wil je een huis kopen in Ossenisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ossenisse . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ossenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ossenisse.

Bekijk alle koopwoningen in Ossenisse. Zoek je huurwoning in Ossenisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ossenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ossenisse is 2.921 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.999 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ossenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ossenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ossenisse

Ossenisse bestaat uit 15 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.