logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bergentheim Kern in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Bergentheim Kern Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bergentheim Kern Hardenberg

Bergentheim Kern is een buurt in de wijk Bergentheim en plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.570 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim Kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.017 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 363.017
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Bergentheim Kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bergentheim Kern is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bergentheim Kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bergentheim Kern.

Woningen recent verkocht in Bergentheim Kern

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bergentheim Kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bergentheim Kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bergentheim Kern. Een eengezinswoning in Bergentheim Kern komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bergentheim Kern

In Bergentheim Kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bergentheim Kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bergentheim Kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bergentheim Kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bergentheim Kern vergeleken met de Hardenberg en Nederland.

Huizenprijzen in Bergentheim Kern Hardenberg

Starterswoningen in Bergentheim Kern Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bergentheim Kern Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bergentheim Kern Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bergentheim Kern Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bergentheim Kern Hardenberg

Wil je een huis kopen in Bergentheim Kern Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bergentheim Kern Hardenberg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bergentheim Kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bergentheim Kern.

Bekijk alle koopwoningen in Bergentheim Kern Hardenberg. Zoek je huurwoning in Bergentheim Kern Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bergentheim Kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bergentheim Kern is 2.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bergentheim Kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bergentheim Kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bergentheim Kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bergentheim Kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergentheim in de gemeente Hardenberg.

Bergentheim Kern Verspreide huizen Bergentheimerveen Verspreide huizen Oud-Bergentheim

Alle straten van Bergentheim Kern

Bergentheim Kern bestaat uit 38 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.