logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Te Rietstapstraat in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Te Rietstapstraat te Bergentheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Te Rietstapstraat te Bergentheim

Te Rietstapstraat is een straat in de plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Te Rietstapstraat in Bergentheim. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 363.017
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Te Rietstapstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Te Rietstapstraat is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Te Rietstapstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Te Rietstapstraat.

Woningen recent verkocht in Te Rietstapstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Te Rietstapstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Te Rietstapstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Te Rietstapstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Te Rietstapstraat. Een eengezinswoning in Te Rietstapstraat komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Te Rietstapstraat

In Te Rietstapstraat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Te Rietstapstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Te Rietstapstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Te Rietstapstraat te Bergentheim

Starterswoningen in Te Rietstapstraat te Bergentheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Te Rietstapstraat te Bergentheim zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Te Rietstapstraat te Bergentheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Te Rietstapstraat te Bergentheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Te Rietstapstraat te Bergentheim

Wil je een huis kopen in Te Rietstapstraat te Bergentheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Te Rietstapstraat te Bergentheim . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Te Rietstapstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Te Rietstapstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Te Rietstapstraat te Bergentheim.

Bekijk alle koopwoningen in Te Rietstapstraat te Bergentheim. Zoek je huurwoning in Te Rietstapstraat te Bergentheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Te Rietstapstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Te Rietstapstraat is 2.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Te Rietstapstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Te Rietstapstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Te Rietstapstraat in Bergentheim

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Te Rietstapstraat te Bergentheim.

Adres Postcode Status
Te Rietstapstraat 2 7691 DH Nog niet te koop
Te Rietstapstraat 4 7691 DH Nog niet te koop
Te Rietstapstraat 6 7691 DH Nog niet te koop
Te Rietstapstraat 1 7691 DH Nog niet te koop