logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Grendelmanstraat in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Grendelmanstraat te Bergentheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grendelmanstraat te Bergentheim

Grendelmanstraat is een straat in de plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grendelmanstraat in Bergentheim. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 363.017
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Grendelmanstraat

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grendelmanstraat is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grendelmanstraat moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grendelmanstraat.

Woningen recent verkocht in Grendelmanstraat

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grendelmanstraat. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grendelmanstraat.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Grendelmanstraat. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Grendelmanstraat

In Grendelmanstraat wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grendelmanstraat

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grendelmanstraat (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Grendelmanstraat te Bergentheim

Starterswoningen in Grendelmanstraat te Bergentheim zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Grendelmanstraat te Bergentheim zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grendelmanstraat te Bergentheim zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grendelmanstraat te Bergentheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grendelmanstraat te Bergentheim

Wil je een huis kopen in Grendelmanstraat te Bergentheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grendelmanstraat te Bergentheim . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grendelmanstraat alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grendelmanstraat.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Grendelmanstraat te Bergentheim.

Bekijk alle koopwoningen in Grendelmanstraat te Bergentheim. Zoek je huurwoning in Grendelmanstraat te Bergentheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grendelmanstraat

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grendelmanstraat is 2.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grendelmanstraat

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grendelmanstraat vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Grendelmanstraat in Bergentheim

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Grendelmanstraat te Bergentheim.

Adres Postcode Status
Grendelmanstraat 4 7691 DT Nog niet te koop
Grendelmanstraat 6 7691 DT Nog niet te koop
Grendelmanstraat 8 7691 DT Nog niet te koop
Grendelmanstraat 10 7691 DT Nog niet te koop
Grendelmanstraat 12 7691 DT Nog niet te koop
Grendelmanstraat 14 7691 DT Nog niet te koop