logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Bergentheimerveen in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg

Verspreide huizen Bergentheimerveen is een buurt in de wijk Bergentheim en plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.570 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergentheimerveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 474.209 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 474.209
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Bergentheimerveen is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Bergentheimerveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Bergentheimerveen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Bergentheimerveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Bergentheimerveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Bergentheimerveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Bergentheimerveen komt het meest (63%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Bergentheimerveen

In Verspreide huizen Bergentheimerveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Bergentheimerveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Bergentheimerveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg

Starterswoningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Bergentheimerveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Bergentheimerveen Hardenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Bergentheimerveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Bergentheimerveen is 2.640 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.727 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Bergentheimerveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Bergentheimerveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Bergentheimerveen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Bergentheimerveen. De buurt zelf valt binnen de wijk Bergentheim in de gemeente Hardenberg.

Bergentheim Kern Verspreide huizen Bergentheimerveen Verspreide huizen Oud-Bergentheim

Alle straten van Verspreide huizen Bergentheimerveen

Verspreide huizen Bergentheimerveen bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.