logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dr. J.H.C. Bastingplein in Bergentheim

Begrijp de huizenprijzen in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim

Dr. J.H.C. Bastingplein is een straat in de plaats Bergentheim binnen de gemeente Hardenberg . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dr. J.H.C. Bastingplein in Bergentheim. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 363.017
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Dr. J.H.C. Bastingplein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dr. J.H.C. Bastingplein is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dr. J.H.C. Bastingplein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dr. J.H.C. Bastingplein.

Woningen recent verkocht in Dr. J.H.C. Bastingplein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dr. J.H.C. Bastingplein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dr. J.H.C. Bastingplein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dr. J.H.C. Bastingplein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dr. J.H.C. Bastingplein

In Dr. J.H.C. Bastingplein wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dr. J.H.C. Bastingplein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dr. J.H.C. Bastingplein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim

Starterswoningen in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim

Wil je een huis kopen in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dr. J.H.C. Bastingplein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dr. J.H.C. Bastingplein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim.

Bekijk alle koopwoningen in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim. Zoek je huurwoning in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dr. J.H.C. Bastingplein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dr. J.H.C. Bastingplein is 2.317 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.222 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dr. J.H.C. Bastingplein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dr. J.H.C. Bastingplein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Dr. J.H.C. Bastingplein in Bergentheim

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Dr. J.H.C. Bastingplein te Bergentheim.

Adres Postcode Status
Dr. J.H.C. Bastingplein 4 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 8 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 8-A 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 12 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 16 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 20 7691 BG Nog niet te koop
Dr. J.H.C. Bastingplein 22 7691 BG Nog niet te koop