logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Kommelsweg in Eijsden

Begrijp de huizenprijzen in Kommelsweg te Eijsden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kommelsweg te Eijsden

Kommelsweg is een straat in de plaats Eijsden binnen de gemeente Eijsden-Margraten . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommelsweg in Eijsden. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 795.013
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Kommelsweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kommelsweg is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kommelsweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kommelsweg.

Woningen recent verkocht in Kommelsweg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kommelsweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kommelsweg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kommelsweg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kommelsweg

In Kommelsweg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kommelsweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kommelsweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Kommelsweg te Eijsden

Starterswoningen in Kommelsweg te Eijsden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kommelsweg te Eijsden zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kommelsweg te Eijsden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kommelsweg te Eijsden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kommelsweg te Eijsden

Wil je een huis kopen in Kommelsweg te Eijsden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kommelsweg te Eijsden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kommelsweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kommelsweg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kommelsweg te Eijsden.

Bekijk alle koopwoningen in Kommelsweg te Eijsden. Zoek je huurwoning in Kommelsweg te Eijsden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kommelsweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kommelsweg is 2.637 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.170 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kommelsweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kommelsweg vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Kommelsweg in Eijsden

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Kommelsweg te Eijsden.

Adres Postcode Status
Kommelsweg 1 6245 KC Niet beschikbaar