logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Landstreken in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Landstreken Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Landstreken Dronten

De Landstreken is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 8.870 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Landstreken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 288.966 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 288.966
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Landstreken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Landstreken is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Landstreken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Landstreken.

Woningen recent verkocht in De Landstreken

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Landstreken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Landstreken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Landstreken. Een eengezinswoning in De Landstreken komt het meest (89%) voor. Daarna komt een bungalow met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Landstreken

In De Landstreken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Landstreken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Landstreken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Landstreken

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Landstreken vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Landstreken Dronten

Starterswoningen in De Landstreken Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Landstreken Dronten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Landstreken Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Landstreken Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Landstreken Dronten

Wil je een huis kopen in De Landstreken Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Landstreken Dronten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Landstreken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Landstreken.

Bekijk alle koopwoningen in De Landstreken Dronten. Zoek je huurwoning in De Landstreken Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Landstreken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Landstreken is 2.885 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.549 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Landstreken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Landstreken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Landstreken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Landstreken. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van De Landstreken

De Landstreken bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.