Huizenprijzen en de huizenmarkt De Kruidentuin in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Kruidentuin Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Kruidentuin Dronten

De Kruidentuin is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 9.050 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Kruidentuin. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 362.594 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 362.594
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in De Kruidentuin

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Kruidentuin is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Kruidentuin moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Kruidentuin.

Woningen recent verkocht in De Kruidentuin

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Kruidentuin. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Kruidentuin.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Kruidentuin. Een eengezinswoning in De Kruidentuin komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Kruidentuin

In De Kruidentuin wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Kruidentuin

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Kruidentuin (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Kruidentuin

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Kruidentuin vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Kruidentuin Dronten

Starterswoningen in De Kruidentuin Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Kruidentuin Dronten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Kruidentuin Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Kruidentuin Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Kruidentuin Dronten

Wil je een huis kopen in De Kruidentuin Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Kruidentuin Dronten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Kruidentuin alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Kruidentuin.

Bekijk alle koopwoningen in De Kruidentuin Dronten. Zoek je huurwoning in De Kruidentuin Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Kruidentuin

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Kruidentuin is 3.121 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Kruidentuin

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Kruidentuin vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Kruidentuin

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Kruidentuin. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van De Kruidentuin

De Kruidentuin bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.