logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Lancaster in Dronten

Begrijp de huizenprijzen in De Lancaster Dronten met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Lancaster Dronten

De Lancaster is een buurt in de wijk Dronten Zuid en plaats Dronten binnen de gemeente Dronten. Deze buurt telt volgens het CBS 8.870 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lancaster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 306.909 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 306.909
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Lancaster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Lancaster is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Lancaster moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Lancaster.

Woningen recent verkocht in De Lancaster

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Lancaster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Lancaster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Lancaster. Een eengezinswoning in De Lancaster komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Lancaster

In De Lancaster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Lancaster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Lancaster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Lancaster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Lancaster vergeleken met de Dronten en Nederland.

Huizenprijzen in De Lancaster Dronten

Starterswoningen in De Lancaster Dronten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Lancaster Dronten zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Lancaster Dronten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Lancaster Dronten? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Lancaster Dronten

Wil je een huis kopen in De Lancaster Dronten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Lancaster Dronten . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Lancaster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Lancaster.

Bekijk alle koopwoningen in De Lancaster Dronten. Zoek je huurwoning in De Lancaster Dronten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Lancaster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Lancaster is 3.033 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.590 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Lancaster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Lancaster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Lancaster

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Lancaster. De buurt zelf valt binnen de wijk Dronten Zuid in de gemeente Dronten.

De Landmaten De Manege De Lancaster De Landstreken De Kruidentuin Golfresidentie

Alle straten van De Lancaster

De Lancaster bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.